Naschoolse opvang

Voor de naschoolse opvang werken wij samen met drie organisaties in de buurt. Dat zijn CompaNanny in de Bachstraat, KleintjeZuid aan de Hunzestraat en Unikids in de Karel du Jardinstraat. U kunt uw kind daar zelf aanmelden. Klik op de onderstaande links voor meer informatie.
De kinderen van de Wielewaal kunnen bij een aantal organisaties terecht voor naschoolse opvang. Via onderstaande links vindt u meer informatie:
  • Compananny Bachzaal is een mooie kinderopvangvestiging met twee beschutte binnentuinen en een concertzaal. Van oorsprong is het een muziekschool. Nu komen er dagelijks kinderen van 0 tot 12 jaar naar deze rustige en ruime kinderopvangvestiging.
  • Kleintje Zuid aan de Hunzestraat is gevestigd in de stijlvol verbouwde Maranathakerk in de Rivierenbuurt. Zowel binnen in de kerk als buiten in de riante buitenruimte kunnen kinderen vrij bewegen met sport, spel en speciale activiteiten.
  • Unikidz midden in de Amsterdamse Pijp in de Karel du Jardinstraat is het unieke BSO opvangprogramma van UniKidz toegankelijk voor kinderen van 4 tot 13 jaar (inclusief tweetalige opvang). Voor vier ontwikkelingsgebieden heeft UniKidz experience-rooms ingericht.